Sinds 2006 werk ik zelfstandig vanuit DHW Research. Daarvoor ook al als kwalitatief onderzoeker, maar dan bij Ipsos Synovate en Kantar Millward Brown. Met een achtergrond in de psychologie, en ooit ook werkzaam in branding en web statistics. 
Ik geloof dat respondenten, consumenten maar ook zakelijk, met een enthousiaste, eerlijke benadering  bereid zijn me te vertellen wat hen drijft.  Soms direct en soms indirect, en dan is het aan de moderator om dat te interpreteren. Mensen vinden het over het algemeen fijn als hun verhaal gehoord wordt, hun mening gewaardeerd wordt, er de tijd voor ze wordt genomen. Over moederschap, groene energie, zwemmerseczeem, koffieautomaten, zuiveldrinks, maakt niet uit. En al die input mogen wij dan omzetten naar zinvol marketingadvies. Zodat mijn opdrachtgevers beter kunnen aanhaken bij hun doelgroep. Hartstikke leuk werk!
Alle aspecten van een opdracht worden uitgevoerd door mijzelf, dat is het mooie van een eenmanszaak. Niet alleen de moderatie en het schrijven van adviezen en rapportages, maar ook het opzetten van de selectie en de begeleiding van de uitvoering daarvan, het selecteren en reserveren van onderzoekslocaties, notulisten en audiovisuele ondersteuning. Alles om zo’n project van A tot Z goed te laten verlopen.
Contact
Telefoon +31 6 28 78 39 61 | maartje@dhwresearch.nl
Back to Top